Reconstructie Agterpoort

De bestrating en riolering in het projectgebied Agterpoort zijn toe aan een opknapbeurt. De riolering is verouderd, de wegen zijn verzakt en ook het groen kan een flinke opknapbeurt gebruiken. In opdracht van de gemeente Krimpenerwaard werken wij aan de voorbereiding van dit project.

  • Projectinformatie

    Het kan zin dat uw tuin straks lager komt te liggen dan het voetpad of de rijweg. Wij adviseren u namens de gemeente om gelijktijdig met de werkzaamheden uw tuin op te hogen. Zo zorgt u ervoor dat het overtollige regenwater af kan voeren richting de straat.

    Indien u huurder bent ontvangt u hier nadere informatie van de woningcorporatie over.

    Op maandag 11 juni 2018 organiseerde de gemeente een eerste informatieavond over de aanstaande werkzaamheden in de wijk. Tijdens deze avond hebben omwonenden en belangstellenden het voorlopig ontwerp op tekening kunnen bekijken en ideeën en suggesties aan de gemeente mee kunnen geven voor verdere uitwerking van de plannen. Op de website van de gemeente vindt u de projectdocumenten die tijdens de avond zijn getoond. ook kunt u hier het vraag en antwoord overzicht downloaden. In het overzicht is antwoord gegeven op de vragen die zijn gesteld naar aanleiding van de avond.


Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden of heeft u suggesties over de inrichting van de wijk dan verneemt de gemeente Krimpenerwaard dit graag.

ván
en vóór
gemeente
Krimpenerwaard
gemeente
Krimpen aan den IJssel